Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΚΑΝΑΠΕΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΩΡΑ!

ΜΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αγαπητοί φίλοι και Συνέλληνες,

Κοντεύει χρόνος από την Ίδρυση του Πολιτικού Φορέα ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ. Πολλοί κατά διαστήματα αναρωτήθηκαν ΤΙ ΕΙΝΑΙ.15.000 άνθρωποι τον πίστεψαν και έγιναν μέλη ευθύς. Άλλοι παρέμειναν απλώς φίλοι. Άλλοι στέκονται πίσω και περιμένουν εξελίξεις βολιδοσκοπώντας, ως να αγοράσουν οικόπεδο.Άλλοι τον χλεύασαν εν τη πλήρη αγνοία τους. Μερικά πνευματικά μου αδέρφια διετύπωσαν πνευματικές απορίες και ερωτήσεις. Ιδού μία έρώτηση και μία ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Notis Kontomichalos, 28-01-2011:

Σ' ευχαριστώ πολύ, αλλά επισημαίνω, οι σοβαρές προσπάθειες απαιτούν σοβαρούς σχεδιασμούς, που δεν επιδέχονται βεβιασμένες κινήσεις γιατί φέρνουν αποτυχίες, λόγω προχειροτήτων!

Αυτό μας το επιβεβαιώνει η συνεχής σκοτεινή και καθοδική Παγκόσμια Ιστορία!

Αν δεν ξεκινήσουμε ως Θεμέλιο καθοδήγησης και συντονισμού με την Γνώση του Εαυτού μας, που γνωρίζει πολλά περισσότερα απ' τα μυαλά του καθένα μας, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω εις το ελαχιστότατο, η κάθε προσπάθεια ειναι υπό ναυάγιο αργά ή γρήγορα!

Και μην ξεχνάμε η λέξη Πατρίδα είναι κάτι νεκρό αν δεν περιβάλεται από Ανθρώπους Φίλους! Οι Φίλοι δημιουργούν την πατρίδα άσχετο που για μένα, ενοώ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ Ευλογημένη Γή και όχι ένα οικόπεδο τεμαχιασμένο που το ετικετάρησαν Ελλάδα, Αλβανία,Αμερική, Γαλία, τουρκία, Ισραήλ, Ελβετία κ.ο.κ και έχουν διχάσει την Ανθρωπότητα και τρέχουν και δεν φθάνουν σπ' τις αναρίθμητες καλοστημένες παγίδες συμπαρασύροντας ό ένας τον άλλον!

Με Αγάπη και Σεβασμό, Ευχόμενος περισυλλογή στα ειπωθέντα μου.

Και απαντώ στον κ.Νότη Κοντομίχαλο, πνευματικό μου αδερφό και προς ΟΛΟΥΣ:

Καλημέρα Νότη,καλημέρα φίλες και φίλοι μου! Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΩΣ με το βαθύτερο νόημα των λέξεών σου ΝΟΤΗ. Σε ότι με αφορά, ΓΝΩΡΙΖΩ τα του δικού μου εαυτού, στο μέτρο του Δυνατού. Οι άνθρωποι σήμερα παρά ποτέ, χρειάζονται αυτή τη ΓΝΩΣΗ για να προχωρήσουν. Η Γνώση αυτή δεν είναι μια απλή ματιά, δεν είναι σφυγμομέτρηση ή απλή στατιστική. Σε μένα ήταν ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ δια της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ εντός μου. Ό,τι είδα, ό,τι άκουσα, ό,τι μου απεκαλύφθη αφορούν εμένα και μόνο ΕΜΕΝΑ. Αυτός ο ΔΡΟΜΟΣ είναι αυστηρά προσωπικός για τον καθένα. Είναι το ΓΝΩΘΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ των αρχαίων προγόνων μας. Ομαδικές δράσεις εκεί δε χωρούν, δεν ωφελούν, δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα. Μία σημαντική και πρωτεύουσα παράμετρος: Για να γίνει αυτή η ειρηνική, ήρεμη, εσωτερική ΚΑΘΟΔΟΣ στον ΚΑΘΕΝΑ, χρειάζεται απόλυτη ηρεμία, ευτυχία, λυμμένα προβήματα, ασφάλεια στον Τόπο. Αυτά δεν υπάρχουν στην ΕΛΛΑΔΑ του σήμερα. Η δημιουργία αυτών των προϋποθέσεων για όλους, δηλ. να κοιμάται πάλι ο ΚΑΘΕΝΑΣ μας ήσυχος το βράδυ στο μαξιλάρι του, έγινε ΣΚΟΠΟΣ της ζωής μου και ΠΡΩΤΗ μου ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, και δεν το επέλεξα εγώ, για όποιον κατάλαβε, οι ψαγμένοι με καταλαβαίνουν πλήρως. Αν δεν φανώ ΣΥΝΕΠΗΣ στην εσωτερική αυτή ΕΝΤΟΛΗ, θα είμαι απλά ένας ακόμη φυγόπονος,ένας πρόδότης, ένας ΔΡΑΠΕΤΗΣ απ΄το ίδιο του το ΟΝΕΙΡΟ, Δραπέτης απ΄τον ίδιο μου τον ΕΑΥΤΟ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν είναι κόμμα, είναι ΔΡΟΜΟΣ.Δεν είναι πρόχειρη λύση, είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ανάγκη και αναζήτηση του χαμένου εαυτού μας. Εν κατακλείδι: Είναι ΛΥΤΡΩΣΗ.Αυτό μου ΅απεκαλύφη΅, αυτό σας παραδίδω. Είτε ως βορά στα άγρια θηρία που βολοδέρνουν πεινασμένα, χλευαστικά και ανύποπτα στην άγνοιά τους, είτε ως πνευματική Αμβροσία και τροφή Ψυχής, στα ήδη εν τη ενώσει πνευματικά μου αδέρφια. Κάμετε εσείς τώρα τις επιλογές σας, διότι εγώ τις έκαμα προ πολλού, ως ήτο ΧΡΕΟΣ μου.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΥΠΟ ΚΟΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ: ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΣ. ΕΠΙΛΕΞΤΕ!

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Ή ΑΠΛΟΙ ΡΙΨΑΣΠΕΙΣ;

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

ΚΑΜΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Την καλημέρα μου Αδέρφια Συνέλληνες!

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Σελίδες

καθημερινή κατάθεση

Agent24.monadiko.net

Μηνύματα Αγοράς

Υγεία και καλή καρδιά

αβέρτα

Φίλοι της Θεσσαλονίκης