Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

H ΛΟΛΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ.



H ΛΟΛΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ.

Στο άκουσμα του τίτλου είμαι σίγουρη ότι θα υποθέσατε ότι πρόκειται για το γνωστό τραγούδι ΛΟΛΑ του Κωστή Μαραβέγια που ομολογουμένως είναι απο τα ΙΝ τραγούδια του καλοκαιριού και σίγουρα σιγοψυθιρήσατε:
“Πιό χαμηλά Λόλα πιο χαμηλά Λόλα μαζί σου κι άλλο πέφτω χαμηλά”,
αλλά λίγοι γνωρίζεται ότι ο αξιόλογος ερμηνευτής αναζητώντας τη ΛΟΛΑ του (το τραγούδι προηγήθ
ηκε), έφθασε στη συγγραφή του ομότιτλου βιβλίου απο τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εμλπουτίζοντας έτσι το βιογραφικό του εκτός απο στίχους και νότες και με τη συγγραφή του πρώτου του βιβλίου.

Όπως ο ίδιος παραδέχεται η Λόλα είναι υπαρκτό πρόσωπο και ότι “μιά πλευρά της Λόλας την έχει βιώσει σε μια προηγούμενη σχέση σου, ενώνοντας το παζλ για να φτιάξει μια αυτόνομη ιστορία”
Μέσα απο το πάθος του με τις γυναίκες βλέπει τη Λόλα σαν απάνεμο λιμάνι και νοιώθει ότι αυτή τη φορά είναι κάτι το διαφορετικό, είναι ερωτευμένος!

Τι θα συμβεί άραγε όταν ο ήρωας μας, η Λόλα και ένα κοντραμπάσο επιβιβαστούν για ένα ταξίδι στο Καστελόριζο...!
Μπαίνουν στο καράβι και εκεί καταλαβαίνουμε την επιπολαιότητα και ταυτόχρονα την ευαισθησία που διακατέχει τον συγγραφέα, αφου ο έρωτας του πήρε τα μυαλά...το ταξίδι αρχίζει όσπου ξαφνικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα διακόπτεται για την εξαγγελία μέτρων από τον πρωθυπουργό. Σαν να μην έφτανε αυτό ένα ατύχημα έρχεται να προστεθεί και... η συνέχεια επί των σελίδων.
Με το βιβλίο που κυκλοφορεί θα βρείτε φωτογραφικό υλικό του καλλιτέχνη, τους στίχους απο τα τραγούδια του και το CD του ομώνυμου ALBUM.

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Σελίδες

καθημερινή κατάθεση

Agent24.monadiko.net

Μηνύματα Αγοράς

Υγεία και καλή καρδιά

αβέρτα

Φίλοι της Θεσσαλονίκης