Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥ με 15 ευρω το καθένα, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Παλμός



ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥ




ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
Μου στέλνετε στο προφίλ μου, manolis filippidis την διεύθυνσή σας σε μήνυμα, αναλυτικά , το τηλέφωνό σας και πόσα τεμάχια θέλετε. θα τα παραλάβετε με κούριερ με αντικαταβολή.
ΚΟΣΤΟΣ
Ένα τεμάχιο 15 και 5 αποστολή = 20 ευρώ
Δύο τεμάχια 30 και 5 αποστολή = 35 ευρώ.
.........Τρία τεμάχια = 45 ευρώ.
Τέσσερα τεμάχια = 60 ευρώ
Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΙΕΡ, ΑΦΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΕΧΤΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Από σήμερα φίλοι μου, έχουμε στα χέρια μας, το πολυαναμενόμενο ημερολόγιο της ομάδας μας. Είναι ένα ημερολόγιο - βιβλίο γραφείου ή τσάντας, ημερήσιο, με 400 περίπου σελίδες. Κανονικό βιβλίο δηλαδή, που καλύπτει τις ανάγκες όλων μας. Σε κάθε γραφείο, σε κάθε σπίτι. Μου αρέσει πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει σε όλους σας. Το εξώφυλλό του, αυτό που βλέπετε, σε σκληρό χαρτόνι ματ και το οπισθόφυλλό του, έκπληξη, με τον Γιάννη τον Σαρίδη και εμένα. χαχαχαχα. Το εσωτερικό του, θα το αξιολογήσετε και θα μας το κρίνετε εσείς. Είναι όμως, δουλειά αρκετών μηνών, κυρίως από την Αντζελίνα, από τότε που στήσαμε τον ΠΑΛΜΟ. Περιέχει 36 σελίδες δικές μας και δικές σας, με τις δικές σας καταθέσεις κατά διαστήματα στον ΠΑΛΜΟ. Μόνο όταν το έχετε στα χέρια σας και το μελετήσετε, θα μπορέσετε να το αξιολογήσετε σωστά. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να αρχίσουμε εμείς την διάθεσή του, ώστε να φτάσει στα χέρια όλων σας.
Αρχικά μέσα από εδώ, δηλώστε το ατομικό σας ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Θα σας το στείλουμε με κούριερ ή ταχυδρομείο, στην διεύθυνση που βρίκεστε, με αντικαταβολή. Οι διευθύνσεις σας νομίζω ότι πρέπει να σταλούν σε ατομικό μήνυμα σε μένα, ώστε να διαφυλαχθούν. ( αλοίμονο στο κουτί των μηνυμάτων μου).
Θα έχει στα χέρια του ο Γιάννης ο Σαρίδης στην Αθήνα, εντός της εβδομάδας, μια αρκετά ικανή ποσότητα ημερολογίων, ώστε να μπορείτε όσοι θέλετε να τα προμηθευτείτε από τον ίδιο. Το ίδιο θα συμβαίνει και με μένα.
Οσοι νομίζετε ότι μπορείτε να το προτείνετε και να το διαθέσετε και στους φίλους σας, και χρειάζεστε μεγαλύτερη ποσότητα του ενός, πρέπει να μας το πείτε ώστε να φροντίσουμε να μην επιβαρυνθείτε το κόστος μεταφοράς εσείς. Πιστεύω ότι όλοι σας πρέπει να το κάνετε αυτό, γιατί έτσι, θα βοηθήσετε να εξαντληθούν οι ποσότητες που παραγγείλαμε ( αλοίμονό μας αν θα μείνουν στο ράφι ) και θα μπορέσουμε εμείς από την πλευρά μας, να υλοποιήσουμε, τον πρώτο στόχο του ΠΑΛΜΟΥ, που είναι η πρώτη Πανελλαδική συνάντηση - γνωριμία - πανηγύρι όλων μας, με πολύ γέλιο, χαρά διασκέδαση και άλλα πολλά, μέσα στην Ανοιξη. Ηδη δουλεύουμε εντατικά για την οργάνωσή του. Ξέρετε όλοι, ότι δεν είμαστε πλέον μια εικονική ομάδα μέσα από το facebook. Είμαστε μια ομάδα που υπάρχει, με πραγματικούς φίλους, που βρεθήκαμε ήδη αρκετοί από μας πολλές φορές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και αναπτύξαμε μια ξεχωριστή σχέση μεταξύ μας. Ηρθε η ώρα φίλοι μου, να γίνει αυτό και για οσους περισσότερους από μας μπορούν και θέλουν. Και να μεταφέρουμε την αγάπη μας, την χαρά μας, την αισιοδοξία μας για την ζωή, άμμεσα ο ένας στον άλλον. Να χαμογελάσουμε, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να φωνάξουμε όλοι μαζί Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. Και εμείς την αγαπάμε, την πιστεύουμε, και θέλουμε να την απολαύσουμε όλοι μαζί παρέα.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, και περιμένω την ανταπόκριση όλων σας.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
manolis filippidis για τα μηνύματά σας στο facebook.

Σχετικές Αναρτήσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι Σελίδες

καθημερινή κατάθεση

Agent24.monadiko.net

Μηνύματα Αγοράς

Υγεία και καλή καρδιά

αβέρτα

Φίλοι της Θεσσαλονίκης